For fun: GHDB ( google hacking database )

http://www.hackersforcharity.org/ghdb/

呢個 database 有大量教學話比你知利用 google 點樣搵出一d你可能唔會留意既野,例如點搵出有漏洞既網站,又或者搵人地d web cam黎睇。

Screen Shot 2013-04-17 at 6.44.19 PM

 

不過如果睇呢d cam 就記得唔好撳任何野,因為係犯法的lol

廣告
For fun: GHDB ( google hacking database )

對「For fun: GHDB ( google hacking database )」的想法

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s